Logga in Registrera
 US Dollar  Euro  GB Pound  Canadian Dollar  Australian Dollar  CNY  Svenska Kronor

Frakt & Retur

Frakt Metoder
Kära customers.We kan skicka skorna till över hela världen! När det gäller transportsätt, vi skickar vanligtvis din beställning av EMS, FEDEX, DHL till de flesta större städer i världen. Men något område i världen som Sydafrika, Nederländerna och så vidare kan inte nås med EMS, så vi kan ändra det till Hongkong Air Mail automatiskt utan att meddela dig. Se följande leveranstiden på två transportsätt.

Fraktkostnad
Shopping på nätet kan vara en skrämmande process för vissa eller helt enkelt förvirrande för andra. Om du någonsin har köpt något på nätet från en webbplats som inte har en tydlig och enkel leveransprocessen, då vet du förmodligen frustration. Här uppskattar vi din verksamhet och vi vill att du ska förstå vår leveransprocessen innan beställning så att du kan veta när du ska förvänta ditt paket. Nedan är den exakta steg för steg Personal tar vid bearbetning av din beställning.
Genom att visa och / eller inköp från www.michels.se Du bekräftar och samtycker till alla villkor och politik

Alla objekt kommer endast att skickas till leveransadressen som tillhandahålls av customer.Please se till att din adress är korrekt.

Alla skor levereras direkt från storage.When vi skeppas ut skor, kommer vi att leverera spårningsnummer åt dig.

Anmärkning:
Vid mottagning och signering för lasten, måste du inspektera lasten noga för att se om det är perfekt eller inte; du ska skicka brev till oss i stället för att skriva på för om det har några brott; Vi hjälper dig att bearbeta! Men om efter att ha mottagit och signering för en gång sa att produkten har några frågor, vi är i allmänhet oansvarigt!

1. Om du hittar paketet bryts när leverans, vänligen öppna paketet för att kontrollera om objekt hålls intactly. Om inte, vänligen vägra leverans. När paketet returneras till oss automatiskt, kommer vi att bekräfta om skadan sker under transporten. Om ja, kommer vi att skicka en ny på samma modell för få varan eller helt återbetala pengarna efter dina önskemål.
2. Om du vill återgå paketet redan undertecknats av dig, vänligen maila oss för att få leveransadress där ditt paket kan återföras till. Vi skulle ha något ansvar för eventuella saknade paket som orsakas av att återvända till fel leveransadress utan att be om vår kundsupport råd.

Spårnings Metoder
Efter din beställning skickas kommer vi att erbjuda dig EMS eller Hong Kong luftar postar spårning nr. & Webbplats

Det finns två metoder för att få ovan information från oss
1. Besök vår hemsida och åter inloggning för att kontrollera statusuppdatering.
2. Kontrollera din e-post, för vi skickar uppdaterar status till din e-postadress.
Obs: (Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning nej, vänta med tålamod en tid krävs av Express Company göra uppladdning..).
Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst: aimee.services@hotmail.com

tillbaka