«

»

Skriv ut detta Inlägg

Laboremus – nu på Twitter!

Idag skickade Laboremus sin första tweet på Twitter! Den var:

”Laboremus – för en kunskapsbaserad politik sedan 1902 och nu redo att prata frihet, jämlikhet & hållbarhet på Twitter! #Laboremus”

Följ Laboremus på twitter här: https://twitter.com/#!/laboremit

 

 

 

Om författaren

Klas-Herman Lundgren

Administratör för hemsidan och i Laboremus styrelse 2012-2014.

Nyfiken Uppsalabo som brinner för utbildningspolitik och samhällets uppbyggnad – och som hyser en förkärlek för storskaliga samhällsprojekt, hållbar utveckling, demokrati och jämlikhet. Är civilingenjör, föreningsnörd, pendlare, fotograf, fritidspolitiker och allmänt engagerad. Arbetar sedan flera år i Stockholm med forsknings- och högskolepolitik – just nu med samverkan mellan forskning och samhälle som projektledare och kommunikationsstrateg. Sitter i styrelsen för flera organisationer, t.ex. för en förening som arbetar med mänskliga rättigheter och för en bokhandel. Tidigare ordförande för svenska studentrörelsen SFS och Uppsala studentkår. Har även suttit i bl.a. Uppsala universitets styrelse, Drivhuset Uppsalas styrelse, Uppsala universitets senat och IVAs studentråd. Tar ibland uppdrag vid sidan om som moderator, kommunikations- och organisationsrådgivare samt fotograf.

Vill se en kunskapsbaserad politik, och en utbildningspolitik som inte stänger dörrar utan som bygger ett hållbart samhälle. Skriver mest om forsknings- och utbildningspolitik, hållbar utveckling, demokrati- och jämställdhetsfrågor, asyl- och migrationspolitik, infrastrukturpolitik och bostadspolitik.

Åsikterna här är endast mina egna och inte min arbetsgivares.

Permalänk till denna artikel: http://www.laboremit.se/2012/03/04/laboremus-nu-pa-twitter/